Voorstellen Kayo Hirano

Na het afronden van mijn studie Geneeskunde aan Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik gestrart als cosmetisch arts. Mijn hele leven heeft schoonheid voor mij een belangrijke rol gespeeld. Mijn overtuiging dat innerlijk en uiterlijk welzijn in verband staat met elkaar speelt hierbij een belangrijke rol. Tijdens mijn loopbaan in de cosmetische geneeskunde ben ik mij verder gaan specialiseren in medische behandelingen met injectables zoals botox en fillers alsmede in huidverbetering.

Mijn vak bestaat niet alleen uit medisch-technische behandelingen maar grotendeels uit persoonlijke communicatie. "waar stoort u zich aan? Wat is de oorzaak dat u niet lekker in uw vel zit?" Door zorgvuldig te luisteren en individuele wensen en behoefte accuraat in te schatten, kan ik samen met u een persoonlijk behandelplan en behandelopties bespreken. Iedere mens en gezicht is uniek en anders. Wat andere mensen mooi vinden en nastreven, hoeft u niet mooi te vinden. Dit maakt ons vak zo uitdagend en fascinerend.

In het uitoefenen van mijn vak ben ik oprecht en geef ik een eerlijk advies. Met onze behandelingen kunnen we met subtiele veranderingen toch veel bereiken, maar niet alles. Het is dus van belang dat ik geen onrealistisch verwachtingspatroon schets. Ik zorg ervoor dat u stralend, fris en met veel plezier ouder kan worden. Onze behandelingen zijn pas een geslaagd als niemand opmerkt dat u een behandeling heeft ondergaan, maar dat u wel complimenten krijgt.

De cosmetische industrie innoveert voortdurend en snel. Om mijn kennis en behandeltechnieken up-to-date te houden, bezoek ik regelmatig workshops en internationale congressen. Verder heb ik gedurende mijn carriere en mijn werkzaamheid in een injectable kliniek veel nieuwe cosmetische artsen opgeleid en voor de 9 vestigingen van die kliniek manager geweest voor complicaties en klachten.