Aanbod behandelingen Esfinge

Maria Galland

Gezichtsbehandelingen

Elke persoon is anders, elke huid is anders. Het Franse merk Maria Galland ontwikkelt al meer dan veertig jaar hoogwaardige behandelingsconcepten. Bij Esfinge zijn we al vele jaren fan. Regelmatig verrast Maria Galland ons met nieuwe producten en first class verzorgingslijnen. Deze worden ontwikkeld op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten en jarenlange ervaring. De basis van Alle Maria Galland behandelingen ligt nog steeds letterlijk in onze "gouden" handen. 

Basisbehandeling 60 min. prijs vanaf  € 78,50
 

Behandelingen met Maria Galland

Oogmodelage

Tijd 20 min. Prijs € 32,50

Vitaliserend en verkoelend algenmasker voor de tere oogzone. Als optimale anti-rimpel behandeling wordt onder dit oogmasker een rijke essence gebruikt.

Sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen en zwellingen en kringen onder de ogen verzachten. De oogmodelage kan door onze schoonheidsspecialiste gemakkelijk in een andere  behandeling worden geïntegreerd. Een zalige boost met zichtbaar effect. 

Gelaatsmodelage

Tijd 90 min. Prijs € 141,50

Tip: deze behandelingen is één van onze persoonlijke favorieten!

'Masque modelant'. Een uithardend, stevig masker, exact gemodelleerd naar jouw gelaat.  Het verwarmd zichzelf na het aanbrengen en biedt verzorging tot in de kleinste porie. Deze behandelmethode wordt door onze klanten als uniek en zeer intens beleefd.

De werking is drieledig: intensief vochtherstel, effectieve anti-age verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere en gevoelige huid. Het resultaat: de teint ziet er verfrist, verjongd, als 'gelift' uit.

Bij het hard worden, wordt het masker warm, de huidtemperatuur stijgt onopgemerkt, de lymfestroom en bloedcirculatie worden geactiveerd en aangebrachte waardevolle substanties worden de huid ingesluisd.

 

Methode mille gold

Tijd 90 min. Prijs € 162,00

Deze behandeling geeft de huid haar jeugdige schoonheid terug doormiddel van een heerlijk collageen vliesmasker met onder andere kaviaar. Dit met ondersteuning van o.a. het OCPF- complex zorgen voor een nieuwe jeugd.

De huid wordt weer stralend, vitaal en stevig. Het OCPF-complex is het resultaat van jarenlang onderzoek. Een nieuwe dimensie in de strijd tegen genetische en hormonale oorzaken van huidveroudering met de geconcentreerde kracht van de zuiverste goudpartikeltjes, tweevoudig geconcentreerd kaviaarextract, biocollageen en het gepatenteerde fragment DHEA, het “jeugdhormoon”van de huid.

Voor een jonge en aantrekkelijker uiterlijk dag na dag. Het wordt gepresenteerd met drie andere buitengewone producten, die nu al een doorslaand succes zijn.

Activ'age

Tijd 90 min. prijs € 136,00

De Activ'age behandeling is speciaal ontwikkeld om de schoonheid van de rijpere huid te activeren en te ondersteunen tijdens hormoonschommelingen. Doormiddel van lymfedrainage en ontspannende massage-grepen en hoogwaardige werkstoffen is de huid zichtbaar gladder, verstevigd en goed gevoed.

Een stralende huid als resultaat.

Hydra Global

Tijd 75 min. Prijs € 102,50

Hydra Global, een power-kuur uit de zee. Het innovatieve, koude masker, dat alleen aangebracht mag worden door een schoonheidsspecialist, zorgt voor een maximum aan verzorging en welzijn.

Onderga een uniek gevoel van opwekkende frisheid in combinatie met maximale verzorging. Extracten van Bretonse bruine algen ontdoen de huid van negatieve milieu-invloeden en zorgen voor intensieve hydratatie van de huid. Microalgen zetten de doorbloeding aan en activeren de stofwisseling. 

Lift Expert

Tijd 75 min. Prijs € 125,00

Lift Expert is een zeldzaam effectieve manuele liftbehandeling voor de meest voorkomende probleemgebieden: voorhoofd, oogzone, gezichtscontouren, hals, decolleté en bovenarmen.

De  (tot 100%)  liftende techniek heeft een sterk positief effect op volume, versteviging en hervorming van de gezichtscontouren.

Het effect: mooiere en verstevigde gezichtscontouren en een energieker aanzien, zónder chirurgie of injectables.

Lumin'Eclat

Tijd 75 min. prijs € 99,50

Degenen die een dynamische, uitdagende levensstijl hebben, zullen genieten van de balans die deze behandeling biedt. De behandeling richt zich op het minimaliseren van fijne rimpels en verfijnt de teint. Na afloop stapt u naar buiten met een fabulous glow!

Borstmodelage

Tijd 45 min. Prijs € 55,00

Verstevigende behandeling van je decolleté, waarbij de kracht van dieptewarmte wordt gebruikt. Het zelfverwarmende Masque Modelant zorgt ervoor dat egaliserende en verstevigende preparaten in hun werking worden versterkt. Maakt je decolleté-zone glad en steviger en geeft het gevoel van een onzichtbare beha.

Jongerenbehandeling

Prijs € 50,70

Esfinge heeft speciaal voor de jongeren een super veilige behandeling die gericht is op de jonge onzuivere acné huid.

We lopen je huid stap voor stap na en geven tips waarmee je echt vooruit kunt.

Tip: vind je een eerste afspraak spannend? Neem dan gerust iemand mee.