Faciliteiten

Helemaal zen en verwend met weldadige warmte.

Sauna en Turks stoombad

Heerlijk alleen, met z'n tweetjes of een groepje genieten van de privé sauna en Turks stoombad. Voor fans de perfecte combinatie van quality time, relaxen en gezond bezig zijn. 

Wat doet een sauna voor je?

Je lichaam reageert op een spel van warmte en koude. Als je op een goede manier gebruik maakt van de sauna geef je je lichaam een training. Je ververst de vochtreserves, bouwt weerstand op én een saunabad zorgt voor een ontspanning van lichaam en geest. We begeleiden je met goede informatie en zorgen dat alles keurig hygiënisch en veilig verloopt. 

Turks stoombad

Het stoombad is supervochtig en (veel) minder heet dan een sauna. Ideaal voor mensen die minder snel kunnen transpireren. De weldadige warmte van de stoom opent de poriën, reinigt de huid, stimuleert de bloedsomloop en voert afvalstoffen uit het lichaam.
Net als de sauna is een stoombad een vorm van relaxen in combinatie met lichaamsreiniging. Verrijkt met eucalyptus is het stoombad een verfrissende ervaring met heilzame uitwerking. De warme stoom is erg aangenaam voor je luchtwegen.

Dagje Welness Breda

Sauna + Turks stoombad

1 of 2 personen

1 uur € 55,-
1 ½ uur € 71.50
2 uur € 88,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huur Turks stoombad

p.p.

1 uur € 38,50
1 ½ uur € 49,50
2 uur € 60,50

Optioneel

Huur Slippers € 3.50 p.p.
Badhanddoeken € 5.75 p.p.
Badjas € 5.75 p.p.

(Gratis bij arrangement)

Huur sauna

p.p.

1 uur € 33,00
1 ½ uur € 41,00
2 uur € 47,00

Voor iedere persoon meer

 € 15.75