Behandelingen

Massages

Massage doen we er niet 'even bij'. We hebben er bij Esfinge een volwaardig specialisme van gemaakt, waar veel scholing en training aan vooraf is gegaan. Je kunt een massage los boeken, maar ook combineren met een andere behandeling. 

Ontspannende massage

De naam zegt het al...Alles is erop gericht om je tot ontspanning te brengen. 
Naar keuze worden voeten, benen, rug en eventueel armen gemasseerd.
Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.
Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler,stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Tijd 50 minuten
Prijs € 73,00

Tijd 60 minuten
Prijs € 82,00

Rugmassage

Onze rugmassage is een combinatie van verschillende technieken en massages. Losmaken van vastzittende spieren, bindweefsel en een betere doorbloeding is onze kracht. Regelmatige massage maakt het lichaam, met name schouders, nek en rug, soepeler en meer ontspannen.

Tijd 30 minuten
Prijs € 39,50

Dieptemassage

Een zere schouder of stijve nek of een gevoelige onderrug zijn voor ons allemaal een bekend verschijnsel. Met de zogenaamde dieptemassage worden de diepere spierlagen gemasseerd. Door het toepassen van deze dieptemassage wordt de microcirculatie van de huid gestimuleerd. Er ontstaat een verhoogde doorbloeding, een stijging van de huid-temperatuur en tevens worden gifstoffen afgevoerd. Deze intense behandeling stimuleert de productie van lichaamseigen stoffen met geneeskrachtige effecten.

Tijd 50 minuten
Prijs € 73,00

Tijd 60 minuten
Prijs € 82,00

Voetmassage

Deze ontspannende en tevens stimulerende voetmassage die afgeleid is van de voetreflexmassage.
Geeft door de stimulatie van het weefsel een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen via het lymfesysteem. Op deze manier wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Dit geeft de meest natuurlijke vorm van herstel.

Tijd 20 minuten
Prijs € 26,50

Hot stone massage

Bij deze techniek maken we gebruik van warme basaltstenen. 
De stenen houden tijdens de behandeling hun temperatuur van ongeveer vijfenveertig graden vast waardoor een diepgaand effect bereikt kan worden.

Onze hot stone massage is een combinatie van twee technieken: een  ontspanningsmassage en een massage met behulp van de warme ronde stenen. We maken hierbij ook gebruik van een voedende etherische olie.

Tijdens de behandeling wordt het lichaam actief gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren. Een hot stone massage verlicht spanning en geeft na afloop een gevoel van energie.

Tijd 60 minuten prijs € 85,80
Tijd 90 minuten prijs € 119,90

Kasaath Hawa Bedoeienenmassage

De spectaculaire, intensieve Kasaath Hawa Bedoeïenenmassage op het lichaam stimuleert de lymfe-, bloed- en energiedoorstroming. Stress, spierpijn en blokkades nemen voelbaar af. Het resultaat is een diepe ontspanning van lichaam en geest. Tijdens deze geneeskrachtige massage worden glazen en vuur op het lichaam gebruikt om een vacuüm te creëren. Je voelt je energieker en het lichaam wordt bevrijd van veel afvalstoffen.

Tijd 50 minuten
Prijs € 73,00

Shiatsu Therapie massage

Deze massage techniek is bedoeld om lichaam en geest in balans te brengen. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van een drukpunt massage. Deze massage wordt uitgevoerd op het decolete, gelaat, hoofdhuid en armen.

Tijd 45 min

Prijs € 67,50

De shiatsu therapie is te boeken bij Gwendolyn.