Behandelingen

Lichaams-
pakkingen

Een lichaamspakking doet in het groot voor je lichaam wat een masker doet voor je gezicht. Een intense dieptebehandeling van je huid met behulp van voedende stoffen. Voor verschillende wensen, huidtypes en zelfs fysieke ongemakken, hebben we heerlijke pakkingen in huis. 

Welke past bij jou?

Algenpakking

Algen zijn organismen die veel nuttige en actieve bestandsdelen in hun cellen hebben opgeslagen. Vitaminen, mineralen en sporenelementen hebben veel waarde voor het menselijk lichaam. Ze stimuleren allerlei lichaamsprocessen. Wetenschappers uit allerlei vakgebieden onderzoeken fanatiek de vele toepassingen die algen bieden, bijvoorbeeld als duurzame voedingsbron.  

  • Algen zijn rijk aan mineralen, zoals ijzer, koper, chroom en kobalt.

  • Ze zorgen voor goede afvoer van afvalstoffen.

  • Hebben een hydraterende werking.

  • Stimuleren de bloedsomloop

  • Hebben, vanuit natuurlijk gedrag, een sterk ontgiftende werking

  • Zorgen voor verwijding van bloed- en lymfevaten

  • Stimuleren de celstofwisseling

Tijd 60 minuten
Prijs € 70,00
Chocoladepakking

Deze pakking is gemaakt van de beste cacaobonen en zuivere cacaoboter.  Zachte magie voor uw huid en zintuigen. Bovendien heeft deze chocoladepakking een afslankende en verstevigende werking. Hoe dat werkt? Endorfine stimuleert vetafbraak en zorgt daardoor voor silhouet-verbetering, serotonine prikkelt uw zintuigen en stimuleert het  gelukshormoon, waardoor stress effectief vermindert. De warme en fluweelzachte cacaocrème is het summum van genot voor lichaam en geest. 

Tijd 60 minuten 
Prijs € 71,50

Edelsteenpakking

 

In deze lichaamspakking ligt de focus op hydratatie van de huid. De pakking is samengesteld uit zachte, verzorgende oliën en mineralen, waaronder minuscule saffierdeeltjes. Het aanbrengen en de werking van deze pakking is een heerlijke ervaring die je huid na afloop een fluweelzacht aan laat voelen.  

Tijd 60 minuten
Prijs € 73,00

 

Geweldige wellness

Een lichaamspakking is een perfect alternatief voor mensen die niet zoveel geven om een gezichtsbehandeling, maar wel graag een uitgebreidere wellness-ervaring willen beleven.

Tip: een combinatie van lichaamspakking, massage, sauna of Turks stoombad is een hele fijne. Dit kan individueel, maar ook samen met je partner. Vraag ons gerust om suggesties.