Behandelingen

Afslanken met Powerslim

Omdát je van eten houdt!

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. De diëtisten van PowerSlim gaan altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Je wilt niet een hoop investeren in een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar anders leert eten. Onder persoonlijke begeleiding van een voedingscoach.

Ook wanneer jij je doelen hebt bereikt, blijft je coach je nog een jaar lang begeleiden, zodat je je gewicht ook leert behouden.  Nog een voorwaarde voor succes: PowerSlim heeft het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dag

Het programma is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en dit zal jouw motivatie zeker goed doen!

Goed advies, grote betrokkenheid, persoonlijk contact, intensieve begeleiding én de allerlekkerste producten met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit: dát is wat wij je bieden. Met onze tien jaar ervaring weten we hoe belangrijk een gebalanceerd en verantwoord eetpatroon is om jouw lijf in een mooi evenwicht te brengen.

Iedere week heb je een consult bij je PowerSlim coach waarmee je simpel en doeltreffend samen de drie fases van het PowerSlim programma doorloopt. Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag.