Specials en nieuws
van Esfinge

Over beauty en gezondheid raken we nooit met je uitgepraat. We vinden het heerlijk om je enthousiast te maken over innovatieve ontdekkingen of bijzondere behandelingen.

Regelmatig stellen we ons huis open voor workshops, lezingen of presentaties die met ons vak te maken hebben. We zorgen dan natuurlijk voor een attente ontvangst in alle opzichten. Voor vaste klanten, maar zeker ook voor nieuwe gezichten! Onze deur staat vrijblijvend voor je open. 

Volg je ons ook al op Facebook en Instagram? Je kunt bij ons in het het instituut een Qr Code scannen om een persoonlijke review voor ons achter te laten op google! Alvast heel erg bedankt voor de moeite! 

Meet Martine!

Permanente Make-up, Lash en brow Lift behandelingen

Martine is vanaf oktober beschikbaar voor permanente make-up behandelingen en specials voor de wimpers en wenkbrauwen.

Martine is gespecialiseerd in alle vormen van permanente make-up en zelfs ook in het verwijderen of lichter maken van permanente make-up.

wat te boeken bij Martine!

- powderbrows
- hairstroke techniek
-combibrow
-infralash [zeer dun ooglijntje tussen de wimpers]
-eyeliner
-lippigmentatie
-verwijderen of lichter maken permanente make-up

Gratis Intake! 

Martine is aanwezig op de volgende data:28 Juni
14 Augustus
5 November
18 December

Boek jouw behandeling bij Martine via 076-5224809 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kennismaken met Esfinge - een bijzonder arrangement

Ben je helemaal nieuw bij Esfinge? Misschien wil je eerst even rustig verkennen wat we voor je in petto hebben. Maak gebruik van het  laagdrempelige kennismakingsarrangement.
 
We laten je graag kennismaken met ons prachtige schoonheidsinstituut.
 
Programma kennismakingsarrangement: 
 • Rondleiding en uitleg, inclusief kijkje achter de schermen 
 • Gezichtsbehandeling met vooraf uitgebreide huidanalyse en een objectief huidverzorgingsadvies:
  • Reinigen
  • Peeling
  • Gezichtsmassage
  • Masker aangepast aan je huidtype
  • Dagverzorging aangepast aan je huidtype
 • Keuze-onderdeel: 
  • Rugmassage, of
  • Voetmassage

  

Kennismakingsprijs  € 78,50  all-in*

*Eenmalig aanbod

Make-up workshop

Datum: 30 Januari 18.30/ 12 Maart 18.30


Jane Iredale is een prachtig make-up merk, boordevol voedende mineralen. Regelmatig verzorgen we gezellige workshops rond dit merk. Je krijgt kleuradvies en aan de hand daarvan geven onze schoonheidsspecialistes je persoonlijke tips en tricks waarmee je het mooiste van jezelf benadrukt. 

Jane Iredale make-up verzorgt je huid door toevoeging van actieve ingrediënten en beschermende bestanddelen. De make-up is geschikt voor de meest gevoelige huid omdat er absoluut geen synthetische kleur- geur- en bewaarstoffen in zitten. Ook zitten er geen talk en chemische zonnefilters in deze make-up. De producten zijn zo effectief dat dermatologen, plastisch chirurgen, visagisten en huidverzorgingsspecialisten ze zonder restricties aanbevelen.

Kosten voor de workshop zijn: €45,- Bij aanschaf van €100,- aan Jane Iredale producten krijg je €20,- korting!

Drs Robert Schoemacher is de meest toonaangevende arts op het gebied van cosmetische behandelingen in Nederland. Met 30 jaar ervaring is hij de specialist op het gebied van injectables.  Je kunt vrijblijvend een advies inplannen. Ook kun je direct behandeld worden met botox of fillers.

 

Data Dr Schoemacher:

Di 28 Mei

Di 25 Juni

 

Vragen? Wij horen het graag! Voor een afspraak kun je ons bereiken op 076-5224809 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.