Behandelingen

Speciaal
voor
mannen

hydra Global

Ideaal voor iedereen die graag bezig is met een verzorgde huid. De Hydra Global behandeling is onze powerkuur uit de zee.

Het gekoelde masker zorgt voor een buitengewone verzorging van je gezicht.
Extracten van Bretonse bruine algen ontdoen je huid van allerlei negatieve externe invloeden en zorgen voor stevige hydratatie, stimulatie en activatie van je gezichtshuid.
Dompel je even onder in pure zilte frisheid en geniet van de professionele focus van onze schoonheidsspecialist op jouw gezicht. 

Tijd 75 min.
Prijs € 102,50

Skeyndor Men

De Skeyndor Men-collectie concentreert zich op twee doelstellingen: optimaliseren van balans en correctie van kleine onvolmaaktheden. Drie exclusieve ingrediënten verzorgen de natuurlijke functies en eigenschappen van de huid.

Organische silica - Stimuleert weefselregeneratie en versterkt structuur.; vitamine C - Consolideert de afweer van de huid en vertraagt tekenen van vermoeidheid en thermal Water - Verzacht, herstelt en remineraliseert de huid. 

Skeyndor heeft fijne producten voor elk huidtype en iedere leeftijd.

 

 Tijd:60 MIN
Prijs: €78,50

Maria Galland oogmodelage

Sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen. Zwellingen, wallen of kringen onder je ogen vervagen. Dit vitaliserende, verkoelende algenmasker is een gigantische oppepper voor je oogzone.

Als optimale antirimpelbehandeling wordt onder dit oogmasker een krachtige essence toegevoegd. 

De slechts twintig minuten durende behandeling wordt vaak in een andere behandeling geïntegreerd, maar deze 'solo' boeken kan ook. 

 
Tijd 20 min.
Prijs € 32,50

Microdermabrasie iets voor jou?

 Microdermabrasie is een intensieve peeling, waarbij dode huidcellen verwijderd worden en vernieuwing van de huid ruimbaan krijgt. Voor mannen die graag investeren in hun uiterlijk en verzorging is Derma Genesis microdermabrasie een uitstekende keuze. De specialisten van Esfinge passen deze behandeling al jaren superveilig en succesvol toe. Dermabrasie kan worden gebruikt bij een gezonde huid, maar juist ook heel goed bij huidproblemen zoals: 

  • mee-eters en comedonen
  • door zon beschadigde huid
  • huid die vatbaar is voor acne
  • oppervlakkige ouderdomsvlekken
  • vette huid
  • hyperpigmentatie
  • fijne lijntjes en expressierimpels 
Weten hoe deze behandeling precies werkt? Klik hier.

Met behulp van een gecontroleerde stroom fijne kristallen wordt de bovenste, zogenoemde (dode) hoornlaag van uw huid verwijderd. De nieuwe onderliggende huidlaag komt tevoorschijn. Deze is zacht, glad, gezond en in staat om voedingsstoffen gemakkelijker op te nemen. Ook de omliggende huid wordt gestimuleerd en gaat nieuw collageen aanmaken. Dit maakt je huid sterker, steviger en geven je een verzorgde, energieke uitstraling. 

 

Tijd 60 min.
Prijs € 89,50